De gezondste vissen met de gewenste kleuren of maten en met een absolute kwaliteit

Uitsluitend voor klein– en groothandel, geen particulier verkoop

Onze troeven

Kwailiteit

Onze jarenlange ervaring, manier van werken en moderne installaties staan toe onze vissen in topkwaliteit af te leveren!

Assortiment

Wij streven ernaar om ons voorraad wekelijks zo ruim mogelijk aan te bieden. Dit met soorten die wij zelf kweken als opkweken en door aankopen bij onze vaste, zorgvuldig geselecteerde leveranciers.

Beschikbaarheid

Met een oppervlakte van 25ha en meer dan 100 natuurvijvers, stockage bassins en verkoopbakken zijn wij in staat grootte hoeveelheden vissen te stockeren. Sommige vissen verblijven hier zelfs jaren alvorens deze verkocht worden.

Eigen kweek

Soorten winde en voornamelijk Koi worden gekweekt op onze vijvers te Lommel. Dit is een sterke troef die ons onafhankelijk maakt aan buitenlandse import. Assortiment en absolute kwaliteit aan een scherpe prijs!

Snelle leveringen

Bestellingen die voor woensdagmiddag toekomen worden nog diezelfde week geleverd. Door middel van onze eigen speciaal uitgeruste transportvoertuigen of via sneltransport leveren wij wekelijks op vaste leveringsdagen in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Afhalen

Als klant kan u steeds tijdens de openingsuren terecht op onze kwekerij om uw bestelling samen te stellen uit onze selectie aan vissen. Uw bestelling kan onmiddellijk ingepakt worden zodat u ze gelijktijdig kan meenemen of op de eerste volgende leveringsdag laten afleveren door ons.

Scherpe prijzen

Onze gezonde bedrijfsvisie, ervaring en moderne infrastructuur staan toe om onze vissen aan scherpe prijzen aan te bieden.

Ons assortiment

Goudvis

Ons streefdoel is een volledig assortiment aan goudvissen aan te bieden. Iedere variant, kleur en formaat gedurende het volledige seizoen beschikbaar.
Dit kan dankzij onze jarenlange samenwerking met onze Italiaanse goudviskweker die exclusief voor Viskwekerij Corten werkt. Het kweekproces is afgestemd op de vraag van onze klanten en word jaar na jaar bijgestuurd. Het vervoer van Italië naar België, het stockeren, het selecteren zowel op kleur, kwaliteit als formaat word door onszelf uitgevoerd. Zo garanderen wij onze klanten de beste goudvissen die op de markt beschikbaar zijn!

Koi

Bij ons assortiment aan Koi ligt de nadruk vooral op de Koi uit eigen kwekerij.
Dankzij ons traditioneel kweekproces kunnen wij sterke Koi aanbieden die aangepast zijn aan ons klimaat. Door continue observatie, controle en externe labo onderzoeken garanderen wij de gezondheid van onze Koi. Onze selectie aan Koi bestaat uit de meest voorkomende en populaire variëteiten. Ogon, Ghost, Go-Sanke en Doitsu zijn de basis varianten in ons assortiment.
Naast onze Koi uit eigen kwekerij bieden wij ook een selectie geïmporteerd Koi vanuit Israël aan.

Winde

Zowel Goudwinde als Blauwe Winde zijn heel populair onder vijverbezitters in West Europa. Naast Koi kweken wij deze soorten ook zelf op onze kwekerij te Lommel.
Ook hier streven wij er naar een groot assortiment in formaten gedurende het volledige seizoen beschikbaar te stellen.

Steur

Alle steuren die wij aanbieden zijn in Europa gekweekt. Zowel de moederdieren en dus ook de eitjes verblijven in de gecontroleerde infrastructuur van een kwekerij.
Dankzij onze jarenlange samenwerking met een Duitse steurkwekerij hebben wij jaarlijks een nieuwe aanvoer van 1 en 2 jarige steuren in verschillende variëteiten.
De meest voorkomende en populaire soorten zijn de Diamantsteur (Gueldenstaedtii), Siberische steur (Baerii), Sterlet (Ruthenus) en albino Sterlet (Ruthenus).
Eenmaal op onze kwekerij verzorgen wij zelf de opkweek van deze vissen.
Een steur van 50 cm of 1 meter verblijft al enkele jaren op onze kwekerij.

Overige soorten

Naast Goudvissen, Koi, Winde en Steur proberen wij ons assortiment zo ruim mogelijk te maken. Soorten Sluierstaarten waaronder Fantail, Oranda en andere varianten in alle mogelijke kleuren. Inheemse of wilde vissoorten zoals Zeelt, Rietvoorn, Elrits, Spiegel-, Gras- en Zilverkarper en hun gekleurde variant zoals Goudzeelt, Goudelrits, Goudrietvoorn en Albino Graskarper. Ook Zoetwatermosselen en verschillende soorten zoetwaterslakken behoren tot ons uitgebreid assortiment.

Voor meer informatie over prijzen, voorraad en leveringen kan u steeds contact opnemen met ons, we helpen u graag verder.

Contacteer ons

Laat uw bericht en we contacteren u asap!